12 d’octubre 2005

Octubre

Com acostuma a ser habitual durant les dates de curs/temporada... el temps, per molts, és un bé escàs! Fa temps que tinc ganes de repassar tots els enllaços de la web per comprovar que estiguin al dia, però és una feina complexa ja que sovint deixen de funcionar temporalment però després tornen a estar actius, encara que potser en una altra adreça. A més, alguns enllaços son tant francament bons que és una pena perdre’ls la pista. En aquest sentit puc destacar el canvi de la millor web del món dedicada a la flauta de bec, la Recorder Home Page de l’australià Nicholas Lander, que ha canviat la seva adreça històrica. No cal patir ja que a la web antiga hi ha un perfectíssim redireccionament automàtic i, com no, a la Bec Web ja està modificada. Però aquest no és l’únic. A la secció de d’Utilitat (particularment a la de descàrrega de programari) també hi ha revisions i novetats.
Però el que més m’engresca en aquest moment és seguir ampliant la secció de partitures d’edició pròpia en format PDF, a la pàgina de Midis i partitures. Curiosament els col·legues flautistes llatinoamericans semblant mostrar-hi un interès especial, o almenys així ho testimonien.
Afortunadament ja han arribat les pluges tant esperades en temps de sequera, perquè la English translation de la Bec Web no sé quan arribarà. No m’ho he plantejat seriosament encara.
Per acabar, agrair-vos sincerament el recolzament i tots els comentaris amables que segueixo rebent malgrat la modèstia de la web. Son un incentiu a seguir mantenint-la després de més de cinc anys.

1 comentari:

Óscar ha dit...

Hola Joan! Si usas el firefox como navegador, hay una extensión que se llama linkchecker que comprueba la validez de los enlaces de una página web... no sé si lo conoces, pero yo lo he probado y te puede ahorrar tiempo a la hora de comprobar si tus enlaces se han roto o no... un saludo y ánimo!